МЕНЮ
ПЕРСПЕКТИВА
КУРС ВАЛЮТ
ОПИТУВАННЯ
КОНТАКТИ
PDF Друк e-mail

ДЕРЖЗЕМАГЕНТСТВО БУДЕ РЕОРГАНІЗОВАНО

 

Кабінет міністрів України утворив комісію з реорганізації Державного агентства земельних ресурсів. Про це йдеться у розпорядженні Уряду №879-р від 23 вересня 2014 року.

 

Головою комісії Уряд затвердив першого заступника голови Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру Артема Кадомського. Також Кабмін доручив Кадомському затвердити персональний склад зазначеної комісії та забезпечити здійснення заходів, пов’язаних з реорганізацією Державного агентства земельних ресурсів.

 

Кадомський повинен у шестимісячний строк поінформувати Кабінет міністрів України про результати проведеної роботи та «забезпечити здійснення Державним агентством земельних ресурсів повноважень та виконання функцій з реалізації державної політики у сфері земельних відносин та топографо-геодезичної і картографічної діяльності».

 

Зазначимо також, що постановою №442 від 10 вересня 2014 року Кабінет міністрів України ліквідував 8 центральних органів виконавчої влади та утворив 7 нових органів виконавчої влади. Також 10 вересня 2014 року Кабмін відсторонив Сергія Рудика від виконання повноважень голови Державного агентства земельних ресурсів України. Розпорядженням №857-р від 17 вересня 2014 року Уряд призначив Артема Кадомського т.в.о. голови Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру.

 

Джерело інформації:

Інформаційна агенція «РБК-Україна»