МЕНЮ
ПЕРСПЕКТИВА
КУРС ВАЛЮТ
ОПИТУВАННЯ
КОНТАКТИ
PDF Друк

Вийшов перший номер «Вісника Асоціації»

09 лютого 2008 року всі зареєстровані на офіційному сайті Всеукраїнської громадської організації «Асоціація Фахівців Оцінки» члени АФО мали можливість ознайомитися з першим номером електронного журналу «Вісник Асоціації», в якому зібрані останні документи, що безпосередньо стосуються питань оцінки та професійної оціночної діяльності в Україні, і висвітлюється життя Всеукраїнської громадської організації «Асоціація Фахівців Оцінки».

В найближчій перспективі планується, що випуски «Вісника Асоціації» стануть регулярними, змістовними і цікавими для своїх читачів.

Необхідність у створенні такого Вісника, в першу чергу, зумовлена тим, що в сучасному вихорі інформації поза увагою багатьох оцінювачів можуть залишитися документи і факти, знання яких необхідне для належного виконання повсякденної роботи. У свою чергу, підбір таких матеріалів з подальшим розміщенням їх в одному з Вісників допоможе читачам «Вісника Асоціації» швидко знайти потрібний документ і бути в курсі всіх новин оціночного життя.

Редакція журналу сподівається на те, що вже в найближчій перспективі «Вісник Асоціації» стане для кожного члена АФО реальним помічником в ході проведення практичної роботи з оцінки і дасть змогу кожному члену Асоціації бути реальним учасником діяльності АФО.

Редакція «Вісника Асоціації»
Степан Максимов та Євген Псярнецький