МЕНЮ
ПЕРСПЕКТИВА
КУРС ВАЛЮТ
ОПИТУВАННЯ
КОНТАКТИ
PDF Друк e-mail

ЧЕРГОВА СЕРТИФІКАЦІЯ ОЦІНЮВАЧІВ НА ЗВАННЯ WRV


04 жовтня 2020 року


Всеукраїнська Асоціація Фахівців Оцінки (Pan-Ukrainian Association of Valuation Specialists – PUAVS), яка є членом Всесвітньої Асоціації Оціночних Організацій (Word Association of Values Organization – WAVO), проводить чергову сертифікацію оцінювачів на звання WRV (World Recognized Valuer – Всесвітньо Визнаний Оцінювач), яке присвоюється PUAVS спільно з WAVO.

 

 

The-next-certification-of-appraisers-for-the-title-of-WRV

 

 

Сертифікаційна сесія проходитиме дистанційно у період 30-31 жовтня 2020 року в режимі on-line на базі платформи ZOOM. Всім бажаючим взяти участь в сертифікації необхідно звернутися до головного офісу АФО за телефонами +38 (067) 979 02 65, +38 (067) 238 30 77 (контактна особа – Городник Алла).

 

Детальна інформація щодо умов сертифікації буде направлена кожному бажаючому за результатами безпосереднього звернення кандидата. Звертаємо також увагу на те, що граничним строком подачі заяви на участь у сертифікації є 16 жовтня 2020 року включно.

 

Нагадаємо, що на Генеральній Асамблеї WAVO, яка відбулася 14 червня 2019 року в Німеччині в місті Франкфурт-на-Майні, Всеукраїнську Асоціацію Фахівців Оцінки було прийнято в члени WAVO із врученням відповідного Сертифіката члена WAVO, а також досягнуто домовленість про надання Асоціації від уповноваженого органу WAVO права сертифікації своїх членів з присвоєнням статусу WRV, впровадженого WAVO – найбільш глобальною організацією оцінювачів.

 

У вересні 2019 року для проведення міжнародної сертифікації практикуючих оцінювачів на отримання статусу WAVO-WRV рішенням Президії Асоціації була створена Комісія з Міжнародної Сертифікації (КМС). У своїй діяльності КМС керується Положенням про порядок міжнародної сертифікації оцінювачів на присвоєння статусу WAVO-WRV та спирається на керівні настанови з цього питання Виконавчого Комітету WAVO (WAVO Executive Board – www.wavoglobal.org).

 

Восени 2019 року Громадська організація «Всеукраїнська Асоціація Фахівців Оцінки» (Pan-Ukrainian Association of Valuation Specialists, PUAVS) набула членства в Міжнародній Раді по Стандартах Оцінки (The International Valuation Standards CouncilI, IVSC), отримавши відповідний сертифікат. Даним сертифікатом засвідчується факт дотримання з боку Асоціації стратегічних цілей IVSC, шляхом участі у розробці, ухваленні та реалізації Міжнародних стандартів оцінки (International Valuation Standards, IVS) та розвитку професії оцінювача в усьому світі. А вже влітку 2020 року PUAVS отримала статус повноправного члена IVSC як професійна організація з вартісної оцінки.

 

Наприкінці жовтня 2019 року вперше у Східній Європі відбулася сертифікація оцінювачів – членів Асоціації, – на статус WRV. Станом на сьогоднішній день за результатами відповідної сертифікації статус WRV отримали вже 43 (сорок три) оцінювачі із числа членів Асоціації.

 

Партнером WAVO є IVSC і тому основною вимогою до претендентів на статус WRV є знання IVS та уміння застосовувати їх в практичній оцінці. Сертифікація проводиться на базі нової редакції IVS-2019, яка була введена в дію з 31 січня 2020 року.