МЕНЮ
ПЕРСПЕКТИВА
КУРС ВАЛЮТ
ОПИТУВАННЯ
КОНТАКТИ
PDF Друк e-mail

ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ У ПРЕЗИДЕНТА!

 

22 квітня 2020 року

 

Сьогодні, 22 квітня 2020 року, святкує свій День народження Степан Максимов – Президент Всеукраїнської Асоціації Фахівців Оцінки. Колектив АФО щиро вітає свого керівника з нагоди свята і бажає йому залишатися щодня таким же позитивно налаштованим, активним у професії та впевненим на своєму життєвому шляху. Здоров’я, удачі, любові та прогресивних ідей, вірних друзів та надійних колег, хороших та вдячних клієнтів.

 

 

Den-narodzhennya-u-Prezydenta

 

 

Нехай Ваш життєвий та професійний шлях буде щедрий добром, багатий хорошими та щирими людьми, захоплюючий новими планами та задумами. Нехай будь-які негаразди та непорозуміння обходять Вас стороною, а вірні та чесні друзі завжди будуть поруч. Хай доля дарує Вам життєву мудрість, енергію, натхнення та радість від кожного дня!

 

Легкий характер і завжди відмінне почуття гумору притягують до Вас неймовірну кількість людей, кожен з яких буквально наповнюється енергією, позитивом, оптимізмом і притаманною Вам бадьорістю духу. Скромність і демократичність у спілкуванні, вроджена здатність мотивувати та заряджати на подвиги оточуючих, а також вміння тримати емоції в залізному кулаці характеризують Вас як сильного лідера, здатного надихати та підтримувати не лише кожного окремого члена Асоціації, але й послідовно відстоювати життєві та професійні переконання громадськості, досягати цілей, мети та інтересів професійної спільноти.

 

Бажаємо Вам міцного козацького здоров’я, довголіття, щастя, благополуччя, стабільних доходів та заслуженого міжнародного визнання. Дякуємо за Ваші цінні поради, дружелюбне відношення та батьківську мудрість!

 

Нехай енергія молодості наповнює до країв Ваш життєвий шлях і не вичерпується з роками!