МЕНЮ
ПЕРСПЕКТИВА
КУРС ВАЛЮТ
ОПИТУВАННЯ
КОНТАКТИ
PDF Друк e-mail

PUAVS ОТРИМАЛА СТАТУС ПОВНОПРАВНОГО ЧЛЕНА IVSC

 

01 серпня 2020 року

 

Всеукраїнська Асоціація Фахівців Оцінки (Pan-Ukrainian Association of Valuation Specialists – PUAVS) отримала статус повноправного члена Ради з Міжнародних Стандартів Оцінки (The International Valuation Standards CouncilI – IVSC) як професійна організація з вартісної оцінки. У зв’язку із цим 28.09.2020 вже у якості повноправного члена PUAVS прийме участь в роботі Консультативного форуму IVSC, який об’єднує представників усіх 146 членів та спонсорських організацій IVSC.

 

 

PUAVS-has-received-the-status-of-a-full-member-of-the-IVSC

 

 

Громадська організація «Всеукраїнська Асоціація Фахівців Оцінки» (Pan-Ukrainian Association of Valuation Specialists – PUAVS) отримала статус повноправного члена Ради з Міжнародних Стандартів Оцінки (The International Valuation Standards CouncilI – IVSC) як професійна організація з вартісної оцінки.

 

Нагадаємо, що до членів IVSC входять провідні професійні організації з вартісної оцінки, постачальники послуг з оцінювання, академічні установи, регулятори та органи, що встановлюють визнані у всьому світі стандарти. Членство в IVSC поділяється на наступні сегменти:

 

  • Корпоративні члени;

 

  • Професійні організації з вартісної оцінки;

 

  • Асоційовані професійні організації з вартісної оцінки;

 

  • Інституційні члени;

 

  • Академічні члени.

 

28 вересня поточного року Всеукраїнська Асоціація Фахівців Оцінки, як повноправний член IVSC, прийме участь в роботі Консультативного форуму IVSC, який об’єднує представників усіх 146 членів та спонсорських організацій IVSC. Форум відіграє ключову роль у формуванні роботи IVSC та інформуванні про розробку Міжнародних стандартів оцінювання (IVS) шляхом залучення до відкритих консультацій та спілкування членів для роботи над спільними пріоритетними та проблемними напрямками.

 

Робоча група Консультативного форуму (AFWG) складається з провідних фахівців з оцінки та експертів з ряду оціночних організацій IVSC. AFWG проводить зустрічі щомісяця та веде проекти та ініціативні напрацювання, які спрямовані на підтримку розвитку професії оцінювача у всьому світі. У недавньому минулому це включало проекти для підтримки організаційного прийняття IVS та тематичні дослідження з питань підготовки фахівців у ключових сферах професіональної вартісної оцінки.

 

На засіданні 28 вересня 2020 року представники Всеукраїнської Асоціації Фахівців Оцінки зможуть дізнатися більше про роботу та роль Консультативного форуму у розробці та просуванні найкращих практик оцінки, про що неодмінно буде проінформовано українську оціночну спільноту.