MENU
PERSPECTIVE
CURRENCY
INTERVIEW
CONTACTS
PDF Печать E-mail

ВИДЕОТРАНСЛЯЦИЯ НАУЧНО-ПРАКТИЧЕСКОГО СЕМИНАРА

 

04 апреля 2019 года

 

Видеотрансляция научно-практического семинара, проведенного Общественной организацией «Всеукраинская Ассоциация Специалистов Оценки» совместно с Фондом государственного имущества Украины и Национальной комиссией по ценным бумагам и фондовому рынку, и посвященного освещению проблемных вопросов, возникающих в процессе независимой оценки миноритарных долей собственности и пакетов акций (в том числе, при применении процедур squeeze-out и sell-out), а также рассмотрению практических подходов их решения.

 

 

Video-broadcast-of-the-scientific-and-practical-seminar-2019-04-03

 

 

Нагадаємо, що семінар проходив 03 квітня 2019 року з 11:00 до 15:00 години в приміщенні Українського національного інформаційного агентства «УКРІНФОРМ» за адресою: 01001, м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, буд. 8/16 (зала 2). Ознайомитися із детальною програмою науково-практичного семінару можна за посиланням.

 

 

Оцінка акцій при застосуванні механізмів squeeze-out та sell-out (part 1 of 2)

 

 

Оцінка акцій при застосуванні механізмів squeeze-out та sell-out (part 2 of 2)

 

 

Зазначимо також, що тематика семінару викликана вимогами Закону України «Про акціонерні товариства», яким запроваджені механізми обов’язкової купівлі та продажу міноритарних часток акцій за процедурами squeeze-out та sell-out. Практичні напрацювання семінару мають лягти в основу майбутнього проекту «Положення про незалежну оцінку акцій для проведення процедур squeeze-out та sell-out», який в подальшому має бути затверджено спільним наказом Фонду державного майна України та Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку.