MENU
PERSPECTIVE
CURRENCY
INTERVIEW
CONTACTS
PDF Печать E-mail

НОВОГОДНЕЕ ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ ПРЕЗИДИУМА ВСЕУКРАИНСКОЙ

АССОЦИАЦИИ СПЕЦИАЛИСТОВ ОЦЕНКИ

 

29 декабря 2017 года

 

Президиум Всеукраинской Ассоциации Специалистов Оценки поздравляет членов АСО и всех остальных оценщиков Украины с наступающими новогодними праздниками! С надеждой в светлое будущее профессии вступаем в 2018 год! – говорится в сообщении. Пусть каждому из Вас он принесет счастье, радость, профессиональный и творческий рост, благосостояние, материальное благополучие и мир!

 

 

New-Years-2018-greetings-from-the-Presidium-of-Pan-Ukrainian-Association-of-Valuation-Specialists

 

 

Президія Всеукраїнської Асоціації Фахівців Оцінки вітає членів АФО та всіх інших оцінювачів України з наступаючими новорічними святами! З надією у світле майбутнє професії вступаємо у 2018 рік! – йдеться у повідомленні. Нехай кожному із Вас він принесе щастя, радість, професійне та творче зростання, добробут, матеріальне благополуччя та мир!

 

 

ШАНОВНІ ЧЛЕНИ АСОЦІАЦІЇ, ВСІ ОЦІНЮВАЧІ УКРАЇНИ!

ВІТАЄМО ВАС З НАСТУПАЮЧИМ НОВИМ РОКОМ!

 

Бажаємо всім Вам міцного здоров’я, щастя, душевної стійкості, впевненості в своїх силах та оптимізму, творчих успіхів, сімейного благополуччя, родинного затишку, матеріального достатку, довіри та поваги серед близьких, друзів, партнерів та колег по роботі, радості нових починань, впевненості у завтрашньому дні та мирного неба! Нехай у Ваших домівках завжди панують добробут, любов і процвітання!

 

Останні два роки видалися для кожного з нас нелегкими, іноді навіть тривожними. Недарма ці роки характеризують як «вогняні», чиї символи своїм войовничим настроєм внесли чимало метушні в життя кожного українця. Окремі суспільно-економічні процеси в країні були досить стрімкими, а подекуди і вкрай непередбачуваними. Все це потребувало від громадськості та професійної оціночної спільноти постійного оперативного моніторингу ситуації, повного та всебічного її аналізу, а також періодичного своєчасного втручання в процеси, що відбуваються. Динаміка запровадження численних реформаторських ініціатив з боку держави змушувала постійно тримати руку «на пульсі подій» заради збереження довіри і поваги в суспільстві по відношенню до професії оцінювача, загалом, та кожного окремого оцінювача, зокрема.

 

Череда останніх події чітко виокреслила наявні проблеми регулювання професійної діяльності з незалежної оцінки майна. Становлення і подальший розвиток оцінки можливі тільки в умовах ринкових відносин при чіткому визначенні ролі і місця держави в питаннях ціноутворення та правового регулювання підприємницької діяльності. Ринок – це механізм саморегулювання економічних процесів, тому всі його інститути, в тому числі і оцінка, можуть ефективно діяти в ринковому середовищі тільки в умовах саморегулювання. Державна політика в галузі оціночної діяльності повинна чітко визначати основні вимоги до професії оцінювачів та оціночної діяльності в цілому, встановлювати правові основи саморегулювання оціночної діяльності.

 

З огляду на це основними стратегічними цілями та задачами для Всеукраїнської Асоціації Фахівців Оцінки у 2018 році залишатимуться:

 

  • формування і розвиток цивілізованого саморегульованого ринку професійних оціночних послуг;

 

  • уніфікація існуючої, формування та підтримка новітньої нормативно-правової бази оціночної діяльності;

 

  • захист інтересів оціночної спільноти від непередбаченого законодавством втручання державних органів та посадових осіб в систему здійснення професійної оціночної діяльності;

 

  • впровадження дієвих механізмів еволюційного переходу до справжнього саморегулювання оціночної діяльності.

 

Прийдешній 2018 рік – Жовтої Земляної Собаки. За прогнозами астрологів, рік обіцяє бути багатим на позитивні та конструктивні зміни, завдяки тому, що знак підпорядкований Землі, а отже він максимально сприятиме налаштуванню всіх зацікавлених сторін у будь-якому процесі на мир і благоденство. Варто лишень взяти участь і внести свою частку в спільну справу – налаштуватися на позитивні емоції і нести добро. Жовта Земляна Собака не терпить статичності, удаваних почуттів, а також фальшивих намірів. Вона приймає за чисту монету тільки щирість, відкритість та відданість у справах і відносинах. Постійний рух і максимальна зосередженість на дотриманні обраного шляху – ось девіз для кожного заради стабільності та впевненості в завтрашньому дні. Люди, налаштовані на конструктивізм, на щире бажання нести добро, припадуть до вподоби господині року, оскільки ці риси характеру особливо притаманні знаку.

 

Як наслідок, лише громадянська активність кожного окремого оцінювача, його небайдужість до процесів формування та розбудови майбутнього професії, принциповість і наполегливість у відстоюванні як власних, так і загальнопрофесійних інтересів, можуть слугувати запорукою добробуту кожного оцінювача України. Віримо, що наша професія буде потрібна суспільству, приноситиме йому користь та стоятиме на захисті національних інтересів, а якість нашої роботи сприятиме тому, що оцінювачі стануть своєрідним барометром економіки і завоюють належну повагу у людей, неухильно сповідуючи у своїй роботі професійний кодекс етики.

 

Віримо також і в те, що невдовзі оцінювачі зможуть самостійно регулювати свою професію, підвищать якість роботи, а результати діяльності кожного фахівця стануть відкритими не лише для оціночної спільноти та окремих чиновників, а й для кожного зацікавленого громадянина України.

 

З надією у світле майбутнє професії вступаємо у 2018 рік! Нехай кожному із Вас він принесе щастя, радість, злагоду, терпіння, професійне зростання, добробут, матеріальне благополуччя та мир! Нехай здійсняться всі Ваші заповітні мрії і зміцниться віра у майбутнє! Нехай успіх супроводжує всі Ваші починання завжди і в усьому! Нехай рік прийдешній принесе багато приємних подій і щасливих моментів, з’являться нові перспективи і втіляться в життя поставлені завдання!

 

Шановні колеги! Щиросердечно вітаємо Вас з прийдешнім Новим 2018 роком!

 

Веселих свят!