MENU
PERSPECTIVE
CURRENCY
INTERVIEW
CONTACTS
PDF Печать E-mail

POSTMAN OF THE ASSOCIATION WILL COME BACK (PUAVS)

 

28 июня 2019 года

 

Он ушел, но обещал вернуться! Уже этой осенью Всеукраинская Ассоциация Специалистов Оценки (PUAVS) возобновляет работу сервиса периодической рассылки новостей для своих членов, а также других представителей оценочного сообщества и просто заинтересованных в развитии профессиональной оценочной деятельности лиц. Ответы на острые и актуальные вопросы, профессиональные комментарии и аналитические материалы, свежие и актуальные новости из областей оценки, экономики, финансов, политики, законодательства, юриспруденции, налогообложения, саморегулирования и других, смежных с профессиональной оценочной деятельностью областей будут приходить на вашу электронную почту в виде персонализированной адресной рассылки. Успей оформить заявку!

 

 

Postman-of-the-Association-will-come-back

 

 

Як отримувати новини? Щоб отримувати професійні новини від АФО, достатньо просто надіслати зі своєї електронної скриньки коротке повідомлення (наприклад, «Хочу отримувати розсилку новин») на адресу служби технічної та інформаційної підтримки Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript . Вашу електронну адресу буде автоматично підключено до сервісу періодичної розсилки новин. Замовити розсилку від АФО можна також для своїх колег, друзів та партнерів (деталі за посиланням).

 

Чого чекати від розсилки? До оновленої розсилки потраплятимуть найсвіжіші та найактуальніші матеріали з офіційного сайту Всеукраїнської Асоціації Фахівців Оцінки (АФО), спеціалізовані та оперативні новини, практичні консультації та поради, аналітичні матеріали, фахові статті та література, анонси подій, зміни законодавчої та нормативно-методичної бази тощо.

 

Бажаєш бути в курсі подій щодня? Якщо ви бажаєте отримувати новини частіше, радимо підписатися на нашу офіційну сторінку у соціальній мережі Facebook та/або додати головну сторінку сайту організації до панелі закладок у вашому браузері.

 

Ми прагнемо бути ближче до наших друзів, колег і партнерів, а також підтримувати неформальне спілкування з усіма, хто пов’язаний з ринком професійних оціночних послуг.